luni, 10 ianuarie 2011

epilogi gia na meneis stin delta!






Urmand traditia  celor 6 ani, speram  ca si anul acesta legendara vanatoare de la Balc sa aiba loc si in 2011 in ciuda situatiei financiare actuale.

Se estimeaza ca vor participa  30 de oameni de afaceri din tara si strainatate, la traditionala vanatoare de mistreti de la Balc (judetul Bihor), organizata de omul de afaceri Ion Tiriac, eveniment  ajuns in acest an la cea de-a sapte-a  editie.

Ramane de stabilit perioada exacta  deoarece  de la un an la altul au fost inregistrate mici decalaje,Anul trecut vanatoarea a avut loc cu o saptamana mai devreme decat in anii anteriori, cand se desfasura la sfarsitul celei de-a treia saptamani a lunii ianuarie.

Locatia(tarcul) unde se vor desfasura partidele de vanatoare se intinde pe 1.500 de hectare, din cadrul complexului cinegetic privat de la Balc.
An de an, carnea de vânat este donată localnicilor, caselor de copii şi căminelor de bătrâni, iar peste 200 de localnici angajaţi ca gonaci, bucătari şi personal de serviciu au grijă ca totul să fie gata pregătit pentru oaspeţii lui Ion Ţiriac.